visirun

Strefa Klienta

Nie pamiętasz hasła?

Polityka prywatności Visirun



Dane dotyczące użytkowników wersji demo oraz klientów VisiRun Sp. z o.o. przetwarzane są przez VisiRun Sp. z o.o., z siedzibą: ul. Warszawska 91 lok.2, 05-092 Łomianki, zarejestrowaną przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XIV Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000444560, NIP 1182089100, kapitał zakładowy 40.000 zł; będącą jednocześnie administratorem danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i dostawcą usług VisiRun opisanych w Ogólnych warunkach świadczenia usług.

Przetwarzanie danych osobowych odbywać się będzie zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

VisiRun zbiera dane od dwóch grup użytkowników:

1. Uzyskujących dostęp do wersji demo.
Podczas rejestracji należy podać dowolny adres e-mail i hasło. Są one używane wyłącznie do umożliwienia zalogowania się do systemu, w celu ochrony konta przed nieautoryzowanym dostępem oraz przedstawienia oferty handlowej. Podanie danych jest dobrowolne.


2. Składających zamówienie i uzyskujących dostęp jako klient
Zawiera oprócz danych podanych przy rejestracji: nazwę firmy, pełny adres, NIP, REGON, numer rachunku bankowego, telefon, fax. Podanie danych jest niezbędne do prawidłowego wykonywania zamówionej Usługi.

Dane użytkowników oraz klientów mogą być przekazywane podmiotom trzecim, współpracującym w zakresie realizacji Usługi a także w wypadkach przewidzianych prawem.

Każdy użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, a także prawo ich poprawiania i żądania ich usunięcia zgodnie z przepisami prawa. W tym celu należy skontaktować się z VisiRun Sp. z o.o. pod podanym powyżej adresem.


Polityka firmy Visirun Sp. z o.o. dotycząca Ciasteczek

Niniejsza Polityka Ciasteczek określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików tekstowych tzw. ciasteczek (ang. cookies), służących realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, żądanych przez Użytkownika (Ustawa Prawo Telekomunikacyjne art.173 ust. 3 pkt 2.) przez Visirun Sp. z o.o. z siedzibą ul. Warszawska 91 lok. 2, 05-092 Łomianki, zarejestrowaną przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XIV Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000444560, NIP 1182089100.

Niniejsza Polityka odnosi się do wszystkich stron internetowych, serwisów oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do podmiotów z grupy do której wchodzi VisiRun, w szczególności strony http://www.visirun.pl. Przez używanie stron, serwisów oraz aplikacji Użytkownik wyraża zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką.

Używane przez nas pliki cookies nie przechowują danych osobowych, nie identyfikujemy tożsamości Użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

Pliki cookies wykorzystywane są przez nas między innymi do:

• zabezpieczenia stron internetowych,
• dostosowania zawartości stron internetowych, serwisów i aplikacji do preferencji Użytkowników,
• optymalizacji korzystania ze stron internetowych, w szczególności do rozpoznawania urządzenia Użytkownika by odpowiednio wyświetlić stronę internetową,
• zbierania anonimowych statystyk, których analiza pozwala na ulepszanie struktury, zawartości i wydajności stron internetowych i serwisów.


Niektóre funkcjonalności mogą nie działać, gdy Użytkownik nie wyrazi zgody na instalowanie plików cookies.

Użytkownik może samodzielnie, w każdym czasie, w sposób wolny od opłat zmienić ustawienia dotyczące plików cookies oraz usunąć ciasteczka korzystając z funkcji przeglądarki internetowej, której używa.

Polityka Cookies


Visirun wykorzystuje cookies technicznych i plików cookie innych firm, gdy użytkownik przegląda na stronach. Polityka ta zawiera informacje na temat tego, co ciasteczka, które są używane są pliki cookie i jak je wyłączyć.

Co to są pliki cookie?
W "cookies" to małe pliki tekstowe, które serwer może przechowywać na dysku twardym komputera, a które mogą przechowywać informacje o użytkowniku. Cookies pozwalają stronie internetowej do rejestracji aktywności użytkownika i jego preferencji, aby zapisać. Pliki cookie pomagają analizować interakcję między użytkownikiem a stroną internetową poprzez nawigację bardziej płynne i indywidualne.

Co to są pliki cookie techniczne?
Ciasteczka techniczne wymienione są wykorzystywane wyłącznie w celu "wykonania transmisji komunikatu za pośrednictwem sieci łączności elektronicznej, lub gdy jest to konieczne, aby dostawcy usług społeczeństwa informacyjnego, wyraźnie żądanej przez abonenta lub użytkownika, aby zapewnić usługa "(ref. art. 122, paragraf 1 Kodeksu).

Co to są pliki cookie innych firm?
Ciasteczka są zarządzane przez osobę trzecią, która nie jest właścicielem terenu. Dla tych ciasteczek jest do osoby trzeciej w celu zapewnienia odpowiednich informacji, a właściciel strony ma obowiązek zgłosić na stronie internetowej link do strony tej osoby trzeciej, gdzie te elementy są dostępne.

Które nie Visirun używać plików cookie?
Visirun wykorzystuje cookies technicznych wytwarzanych i wykorzystywanych do swojej strony internetowej i innych plików cookie generowanych w zewnętrznych stron internetowych osób trzecich.
Cookies używane na tej stronie nie umożliwiają identyfikacji użytkownika, który pozostaje anonimowy. Visirun może tymczasowo zarejestrować IP (Internet Protocol) jako identyfikator komputera, który ma dostęp do swoich stron internetowych, w celu zdiagnozowania problemów z serwerem i zarządzać swoją stronę internetową.

Ciasteczka innych firm, które nie Visirun użyciu?
Ta witryna korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc .. Google Analytics używa "cookies", pliki tekstowe, które są przechowywane na komputerze użytkownika, które umożliwiają analizę korzystania z platformy przez użytkownika. Aby uzyskać więcej informacji technicznych.
Informacje pobierane z plików cookie w działaniach użytkownika są zarządzane i przechowywane na serwerach Google.

Jak wyłączyć pliki cookie?
Aby wyłączyć pliki cookie z przeglądarki zgłaszamy najpopularniejszych przeglądarek przewodników:

Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Opera

Safari

Wyłączenie cookies w przeglądarce może utrudnić dostęp i prawidłowego funkcjonowania niektórych stron.

Polityka prywatności ultima modifica: 2015-04-01T13:08:06+00:00 da visirun morecontrol